Husbands & Wives
SØK
Søk
Husbands&wives
Postboks 33
N-5486 Rosendal

Tlf: 41424500

post@husbands-and-wives.com
Adventskalender for to
Forrige bilde
adventskalender-for-to
Neste bilde
Varenummer:
1036
Størrelse:
10x10 cm
Farge:
Rød
Enhet:
stk
Pris NOK:
200.00
 
Varebeskrivelse:

Porto er inkludert i våre priser

Sendes med Posten Norge.

Adventskalender for to 2023

For ektepar som vil ha en romantisk utfordring for hver dag i adventstida, har vi laget denne søte minikalenderen. Julekalenderen måler 10x10 cm, og kan henges på veggen eller legges et sted der dere ser den hver morgen. De 24 ferske utfordringene for desember 2023 kan være med og gjøre denne måneden til årets koseligste. (Bildene er fra 2022.)

Heng den opp eller sett den ved kaffen, legg den på badet... bare finn et lurt sted der dere får øye på kalenderen tidlig på dagen. Så kan den være en hjelp til å ha fokus på parforholdet gjennom dagen.

Oppgavene er nye for hvert år, og tilpasset ukedager, fullmåne og julestria. De kommer inn på tema som "fysisk berøring", "gode ord", "tid med hverandre", "gaver" og "tjenester" (hentet fra boka Kjærlighetens Fem Språk) - og i tillegg handler det om å nyte livet og hverandre, ha det gøy og å lage jul sammen. Rett og slett hverdagsromantikk.

Adventskalenderen trykkes på Vestlandet på 140-grams matt papir, og kommer med spiraloppheng.

Adventskalender for to 2023 sendes ut med Posten Norge, som brevpost. Vi sender dem ut fortløpende nå i slutten av november. Postgangen skal ta 2-3 virkedager. Prisen inkluderer mva, porto, ekspedisjon osv.
Leverandørbeskrivelse:
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Enheter:
0
Pris NOK:
0.00
KUNDEPÅLOGGING
E-post:

Passord:

Lagre info ?  


Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?