Husbands & Wives
SØK
Søk
Husbands&wives
Postboks 33
N-5486 Rosendal

Tlf: 41424500

post@husbands-and-wives.com
Del et hjerte
Forrige bilde
del-et-hjerte
Neste bilde
Varenummer:
1016
Størrelse:
242x237x28mm
Farge:
poppel
Enhet:
Stk
Pris NOK:
500.00
 
Varebeskrivelse:

Porto er inkludert i våre priser

Ta tid til kjærligheten!

Del et hjerte er en sjokoladekalender med to sjokolader og en oppgave for hver dag. Den kan brukes når som helst på året, og de 25 oppgavene kan tas i rekkefølge på 25 dager, eller i tilfeldig rekkefølge og på tilfeldige dager. Sjokoladehjertene og oppgavene ligger i et fint treskrin av poppeltre.

"Del et hjerte" er oppfølgeren til "Adventskalender for to". Den selges hele året, i motsetning til adventskalenderen, som blir lagt ut for salg 1. november. Oppgavene i "Del et hjerte" er nye (januar 2016), og er som vanlig inspirert av "kjærlighetens fem språk". Ideen er at vi alle har forskjellige måter vi er mest komfortable med å gi og motta kjærlighet på - vi har våre egne "kjærlighetsspråk". Når oppgavene blir hentet fra alle fem språkene, vil begge ektefellene oppleve at noen av oppgavene er enkle å gi og gode å få, og i tillegg må begge ektefellene strekke seg litt for å gi på andre måter enn det som faller mest naturlig. De fem "språkene" er kvalitetstid - fysisk berøring - gode ord - gaver - tjenester. Hvis dere vil lære mer, kan dere lese boka.

Hvis du vil se noen eksempler på oppgaver, kan du klikke på bildet øverst. Da blir det stort, og øverst til høyre finnes ei grå pil som tar deg til neste bilde. 

Sjokoladehjertene er av god, tysk melkesjokolade med høyt innhold av Edelvollmilch og kakao. Hjertene er innpakket i rød folie, og er større enn vanlige "kalender-sjokolader". Kjærlighetskalenderen inneholder totalt 450 gram sjokolade.

Denne sjokoladekalenderen er også fin å gi noen som julegave eller bryllupsgave.

Treskrinet av finert poppeltre kan brukes om igjen - til syskrin, småting-skrin til deg selv eller evt. barn, en egen kalender til neste år etc. Det går også an å male skrinet. Man kan ta ut "rutene", slik at det bli ett stort, åpent rom. Vi liker godt å få bilder av skrinet og de forskjellige måtene det blir brukt på!

Hvis du vil ha kalendere sendt til flere adresser enn fakturaadresse og leveringsadresse, kan du skrive det i kommentarfeltet ved bestilling.

Kalenderen sendes med Posten Norge, som A-post. Vi sender dem ut mandager og torsdager. Ta kontakt hvis du trenger raskere ekspedering av din ordre. Prisen inkluderer mva, porto, ekspedisjon osv.

Leverandørbeskrivelse:
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Enheter:
0
Pris NOK:
0.00
KUNDEPÅLOGGING
E-post:

Passord:

Lagre info ?  


Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?