Husbands & Wives
SØK
Søk
Husbands&wives
Postboks 33
N-5486 Rosendal

Tlf: 41424500

post@husbands-and-wives.com
Adventskalender for to
Forrige bilde
adventskalender-for-to
Neste bilde
Varenummer:
1000
Størrelse:
260x260x30mm
Farge:
bjørk
Enhet:
Stk
Pris NOK:
790.00
 
Varebeskrivelse:
@import url(/ajaxstyles/editor.css); @import url(/ajaxstyles/editor.css);

Porto er inkludert i våre priser

Sendes ut fra 1. november

Adventskalender for to 2018

Ta tid til hverandre i desember!
Kaffe/te/sjokolade med smalltalk hver dag gjør underverker! Det kan vi jo gjøre uten adventskalender for to, med med får dere i tillegg morsomme, romantiske og praktiske oppgaver som potensielt kan gjøre at dere går inn i julen med full "kjærlighetstank". To sjokoladehjerter for hver dag ligger i et fint treskrin, og under sjokoladehjertene finner dere dagens oppgavetekst. Utfordringen løser dere sammen i løpet av dagen.

Dette er tiende gang denne eksklusive adventskalenderen for voksne blir gitt ut. I denne jubileumsutgaven har vi plukket de beste oppgavene fra årene som har vært. Treskrinet er solid, pent, norskprodusert og har pleksiglasslokk. Julekalenderen inneholder to sjokolader for hver dag - og i tillegg en oppgave for begge to. Hvis du vil se et par eksempler på oppgaver, kan du klikke på det øverste bildet. Da blir det stort, og oppe til høyre skjuler det seg ei grå pil som tar deg til neste bilde.

Oppgavene berører alle kjærlighetsspråkene fra boka kjærlighetens fem språk": tjenester, fysisk berøring, gaver, tid for hverandre og anerkjennende ord. Dessuten handler det om å ha det gøy sammen, lage jul sammen og være litt sosial.

Sjokoladen er av fin, tysk kvalitet med høyt innhold av Edelvollmilch og kakao. Hjertene er innpakket i rød folie, og er større enn vanlige "kalender-sjokolader". De kan inneholde spor av nøtter. Kjærlighetskalenderen vår inneholder totalt 450 gram sjokolade.

Denne romantiske adventskalenderen er en god gave til et par du er glad i eller en investering i ditt eget ekteskap. Overrask mannen/kona med denne om morgenen første desember, følg opp med god innsats i dagene som kommer og se om ikke han/hun blir skikkelig glad!

Også i år går det an å kjøpe refill-pakke til kalenderen. Den kan fylles i treskrinet til "Adventskalender for to" fra tidligere år. Den inneholder nye sjokoladehjerter, overraskelse til midtrommet og de nye oppgavene for desember 2018.

Adventskalender for to - mini er et rimeligere, og i tillegg sukkerfritt alternativ. Rett og slett bare oppgavene, som en minikalender på 10x10cm. Den kan gjennomføres uten snop til motivasjon, men det går også an å kjøpe inn 50 stk av deres favorittgodis.

Dessverre fungerer ikke betalingsløsningen vår alltid for nettbrett/mobil. PC er tingen i denne sammenheng. Du trenger bank-ID.

Hvis du vil ha kalendere sendt til flere adresser enn fakturaadresse og leveringsadresse, kan du skrive alt dette i kommentarfeltet ved bestilling. Vi kan også sende kalender ut av landet. Da sparer vi inn den ekstra portokostnaden ved å ikke beregne MVA, men dere må være klar over at landet vi sender kalenderen til kan fakturere dere for MVA.

Adventskalender for to 2018 sendes ut med Posten Norge, som brevpost. Postgangen skal ta 2-3 virkedager. Kalenderen sendes ut ukentlig fra 1. november. Ta kontakt hvis du trenger raskere ekspedering av bestillingen din. Prisen inkluderer mva, porto, ekspedisjon osv.

God adventstid!!! 

Leverandørbeskrivelse:
@import url(/ajaxstyles/editor.css); @import url(/ajaxstyles/editor.css);
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Enheter:
0
Pris NOK:
0.00
KUNDEPÅLOGGING
E-post:

Passord:

Lagre info ?  


Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?