Husbands & Wives
SØK
Søk
Husbands&wives
Postboks 33
N-5486 Rosendal

Tlf: 41424500

post@husbands-and-wives.com
Adventskalender for to 2021
Forrige bilde
adventskalender-for-to-2021
Neste bilde
Varenummer:
1036
Størrelse:
10x10 cm
Farge:
Rød
Enhet:
stk
Pris NOK:
200.00
 
Varebeskrivelse:

Porto er inkludert i våre priser

Sendes med Posten Norge.

Adventskalender for to 2021

For ektepar som vil ha en romantisk utfordring for hver dag i adventstida, har vi laget denne søte minikalenderen. Eksempeloppgavene på bildene er fra tidligere utgaver. Julekalenderen måler 10x10 cm, og kan henges på veggen eller legges et sted der dere ser den hver morgen. De 24 ferske utfordringene for desember 2021 kan være med og gjøre denne måneden til en blomstringstid for ekteskapet.

Heng den opp eller sett den ved kaffen, legg den på badet... bare finn et lurt sted der dere får øye på kalenderen tidlig på dagen. Så kan den være en hjelp til å ha fokus på parforholdet gjennom dagen.

Oppgavene er nye for hvert år, og tilpasset ukedager, nåværende koronaretningslinjer og julestria. De kommer inn på tema som "fysisk berøring", "gode ord", "tid med hverandre", "gaver" og "tjenester" (hentet fra boka Kjærlighetens Fem Språk) - og i tillegg handler det om å nyte livet og hverandre, ha det gøy og å lage jul sammen. Rett og slett hverdagsromantikk.

Adventskalenderen trykkes i Odda på 140-grams matt papir, og kommer med spiraloppheng.

Adventskalender for to 2021 sendes ut med Posten Norge, som brevpost. Vi sender dem ut fortløpende i slutten av november. Postgangen skal ta 2-3 virkedager. Prisen inkluderer mva, porto, ekspedisjon osv.
Leverandørbeskrivelse:
@import url(/ajaxstyles/editor.css);
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Tips en venn
Tips en venn
Enheter:
0
Pris NOK:
0.00
KUNDEPÅLOGGING
E-post:

Passord:

Lagre info ?  


Registrer meg!
Glemt brukernavn/passord?